Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički počinje novi sezonu večeras utkamicom protiv Čukaričkog u Beogradu

rssBookmark and Share

Niš 20.07.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Fudbalski klub Radnički iz Niša ulazi u novu sezonu otvaranjem - gostovanjem ekipi Čukaričkog na stadionuna Banovom brdu u Beogradu. Šef stručnog štaba, Nikola Drinčić, izrazio je svoja očekivanja pred predstojeći duel.

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

"Gostujemo sjajnoj ekipi koja već dugi niz godina ostvaruje dobre rezultate. Poznajem ljude koji vode klub, kao i dosta igrača, sigurno da će njihove ambicije ove godine biti velike. Imaju sjajne igrače počevši od kapitena Docića, do Kovača, vratili su i Tedića… Međutim, ja sam rekao mojim igračima kako Čukarički ima ambicije tako ih imamo i mi. Idemo da odigramo jaku utakmicu."

Stefan Čolović, igrač Radničkog, takođe je izrazio spremnost tima za izazove koji dolaze.

"Očekujem jednu tešku utakmicu protiv jako dobrog, organizovanog i kompaktnog protivnika. Ipak, mi se najviše fokusiramo na nas. Radili smo na pripremama, uhvatili smo model igre koji šef traži od nas i mislim da su igrači to jako dobro prihvatili. Nećemo odustati od naše igre bez obzira na to ko je protivnik. Znam da će oni izaći veoma motivisani i agresivni, mi treba da odgovorimo na isti način i mislim da možemo da se nadamo pobedi."

Utakmica između Čukaričkog i Radničkog zakazana je za subotu, 20. jula, sa početkom u 20 sati na stadionu Čukaričkog. Glavni sudija duela biće Danilo Nikolić.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Čukarički FK   Nikola Drinčić trener
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima