Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Potraga za Milanom Đorđevićem, farmaceutom iz Niša, ulazi u osmi dan

rssBookmark and Share

Niš 18.06.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Potraga za Milanom Đorđevićem, farmaceutom iz Niša, ulazi u osmi dan bez ikakvih novih informacija o njegovoj sudbini. Milan je nestao nakon što se nije vratio kući s posla i nije se javljao na mobilni telefon.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Njegov automobil pronađen je kod izletišta Bojanine vode u podnožju Suve planine, što je pokrenulo opsežnu potragu.

U potragu su uključeni policija, žandarmerija, vojska, planinari, lovci, prijatelji i rodbina. Pretražen je širok teren uključujući planinarske staze i puteve oko planinarskog doma, kao i područja koja vode ka Mosoru, Sokolovom kamenu, Tremu i manastiru Veta. Međutim, do sada nisu pronađeni nikakvi tragovi.

Gorska služba spašavanja, koja je za vikend pretraživala litice Trema uz pomoć užadi, trenutno nije na terenu i čeka da se pojave novi tragovi koji bi zahtevali njihovu intervenciju. Policija je promenila pravac istrage i sada se fokusira na potez od Bojaninih voda prema selu Studena, ali detalji o napretku istrage nisu poznati.

Porodica je očajna i aktivno učestvuje u potrazi, koristeći pse tragače i dronove, ali bez uspeha. Brat nestalog, Dejan Đorđević, ističe da nemaju informacije o tome da li je istraga usmerena u nekom novom pravcu i da su prepušteni sami sebi u pokušaju da dođu do bilo kakvih informacija.

Potraga se nastavlja, ali bez novih tragova koji bi mogli pružiti odgovor na pitanje šta se dogodilo s Milanom Đorđevićem.


#   Niš   MUP RS   nestanak   Bojanine vode   Milan Đorđević   farmaceuti
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima