Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saobraćajna nezgoda u blizini Predejana: Četiri osobe povređene, među njima i dvoje dece

rssBookmark and Share

Leskovac 25.07.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Jutros oko 5 sati u blizini Predejana došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su četiri osobe povređene, uključujući i dvoje dece. Prema informacijama koje je Tanjug dobio od Policijske uprave u Leskovcu, nezgoda se dogodila kada je vozilo sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Saobraćajna nezgoda u blizini Predejana: Četiri osobe povređene, među njima i dvoje dece

Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu saopšteno je da je dečak (6) primljen na opservaciju na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju. Njegove povrede nisu životno ugrožavajuće. Majka (31), koja je takođe učesnik u nezgodi, prati dečaka u bolnici.

Vozač (32) je vitalno stabilan, ali je zbog povrede grudnog koša hospitalizovan na Kliniku za grudnu hirurgiju, gde je trenutno hemodinamski stabilan.

Devojčica (8) je sa teškom povredom trbuha transportovana u Niš, gde je odmah operativno zbrinuta. Njeno stanje je stabilizovano, ali su povrede životno ugrožavajuće i očekuju se neophodne hirurške intervencije. Devojčica je intubirana i hospitalizovana u jedinicu intenzivnog lečenja Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Policija nastavlja istragu o uzrocima ove nesreće.


#   Leskovac   saobraćajna nezgoda   deca   Predejane   porodica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima