Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Nišu održan završni skup liste „Aleksandar Vučić – Niš sutra“- Vučić: Jug Srbije i Niš nisu zaboravljeni

rssBookmark and Share

Niš 30.05.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

U niškoj hali "Čair" je održan veliki završni skup liste „Aleksandar Vučić – Niš sutra“, koji je organizovan u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Na ovom skupu, na kome su prisutstvovali brojni simpatizeri i aktivisti, obratili su se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, premijer Miloš Vučević, Ivica Dačić, kao i kandidat za gradonačelnika Niša, Dragoslav Pavlović.

U svom obraćanju, predsednik Vučić istakao je značajni napredak i razvoj koji je ostvaren u regionu, najavivši da Jug Srbije nije zaboravljen u razvojnim planovima države. Tom prilikom, najavio je dolazak novog investitora, kompanije "Arson", koja će otvoriti fabriku u Nišu, što će doneti nove poslovne mogućnosti i otvoriti nova radna mesta. Pored toga, predsednik je najavio i izgradnju brze železnice, što će dodatno unaprediti infrastrukturu i povezanost juga Srbije sa ostalim delovima zemlje.

Na skupu su se takođe obratili i drugi predstavnici vlasti i kandidati, iznoseći svoje vizije i planove za budućnost grada Niša. Istaknut je značaj kontinuiranih investicija i razvojnih projekata za napredak i podizanje kvaliteta života građana.

Skup "Aleksandar Vučić – Nišsutra" pokrenuo je važne diskusije o bitnim pitanjima za lokalnu zajednicu i obeležio je završni deo predizborne kampanje ove liste u gradu Nišu.

 

 


#   Niš   SNS   Ivica Dačić   Aleksandar Vučić   Dragoslav Pavlović   Ana Brnabić   lokalni izbori 2024   Aleksandar Vučić - Niš sutra
@sns_srbija @DacicIvica @avucic @anabrnabic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima