Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Извршни одбор ФСС: Максимална подршка селектору Пиксију

rssBookmark and Share

Ниш 13.07.2024. ФФС, РТС, Јужна Србија Инфо

На основу извештаја са седнице Извршног одбора Фудбалског савеза Србије (ФСС) која је одржана преко видео-конференције, можемо издвојити неколико значајних тачака:

Фото: РТС скриншот
Фото: РТС скриншот

Подршка селектору Пиксију: Извршни одбор је једногласно потврдио да Драган Стојковић, познат као Пикси, има максималну подршку у улози селектора националног тима Србије. Ова подршка укључује и наставак сарадње у наредним циклусима Лиге нација и квалификација за Светско првенство 2026. године.

Промене у играчком кадру: Најављено је да ће већ у септембру доћи до значајних промена у играчком кадру репрезентације Србије. Ове промене су део стратегије за уигравање тима и припрему за предстојеће квалификације.

Циљеви у наредном периоду: Фокус ће бити на уигравању тима и припреми за квалификације које воде ка Светском првенству у 2026. години.

Остале одлуке: Између осталог, прихваћен је предлог да сваки клуб у Супер и Првој лиги Србије има два бонус играча у својој постави у наредној сезони. Такође, усвојене су и пропозиције такмичења за првенства за сезону 2024/25.

Ове одлуке и активности у ФСС огледају се у жељи да се ојача и подигне ниво српског фудбала како на међународном такмичарском нивоу, тако и у домаћем шампионату.

 


#   Ниш   фудбал   репрезентација   Драган Стојковић   ФСС   Фудбалски савез   Драган Стојковић Пикси
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима