Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички почиње нови сезону вечерас уткамицом против Чукаричког у Београду

rssBookmark and Share

Ниш 20.07.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Фудбалски клуб Раднички из Ниша улази у нову сезону отварањем - гостовањем екипи Чукаричког на стадионуна Бановом брду у Београду. Шеф стручног штаба, Никола Дринчић, изразио је своја очекивања пред предстојећи дуел.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

"Гостујемо сјајној екипи која већ дуги низ година остварује добре резултате. Познајем људе који воде клуб, као и доста играча, сигурно да ће њихове амбиције ове године бити велике. Имају сјајне играче почевши од капитена Доцића, до Ковача, вратили су и Тедића… Међутим, ја сам рекао мојим играчима како Чукарички има амбиције тако их имамо и ми. Идемо да одиграмо јаку утакмицу."

Стефан Чоловић, играч Радничког, такође је изразио спремност тима за изазове који долазе.

"Очекујем једну тешку утакмицу против јако доброг, организованог и компактног противника. Ипак, ми се највише фокусирамо на нас. Радили смо на припремама, ухватили смо модел игре који шеф тражи од нас и мислим да су играчи то јако добро прихватили. Нећемо одустати од наше игре без обзира на то ко је противник. Знам да ће они изаћи веома мотивисани и агресивни, ми треба да одговоримо на исти начин и мислим да можемо да се надамо победи."

Утакмица између Чукаричког и Радничког заказана је за суботу, 20. јула, са почетком у 20 сати на стадиону Чукаричког. Главни судија дуела биће Данило Николић.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Чукарички ФК   Никола Дринчић тренер
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима