Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Апел за потрошњу воде: Комунални инспектори контролишу заливање башти и пуњење базена!

rssBookmark and Share

Ниш 12.07.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Градска општина Медијана позива све грађане да одговорно и рационално користе воду, како не би дошло до озбиљних поремећаја у водоснабдевању.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Саопштење преносимо у целости…

Подсећамо да нерационална потрошња може довести до прекида у испоруци воде, који могу утицати на редовно снабдевање водом у свим деловима града.
Услед актуелне хидрометеоролошке ситуације, праћене сушним периодом и изузетно високим температурама, у свим мерним зонама нишког водоводног система, потрошња воде повећана је, на чак рекордних 1800л/с.

Апелујемо на наше суграђане да буду солидарни и користе воду за њене основне намене – пиће, припрему хране и одржавање личне хигијене, као и да смање нерационалну потрошњу и неконтролисано трошење на заливање башти, зелених и бетонских површина, пуњење базена и друго.
Екипе Комуналне инспекције Градске општине Медијана су на терену, како би у складу са својим овлашћењима предузели све неопходне мере, у циљу сузбијања ненаменске потрошње воде.

Још једном, упућујемо апел нашим суграђанима да рационално користе воду, како би ЈКП "Наиссус" Ниш свим корисницима омогућило уредно водоснабдевање!

 

 


#   Ниш   вода   Медијана градска општина   комунална инспекција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима