Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Погинуо радник из Лесковаца облежавајући хоризонталну сигнализацију

rssBookmark and Share

Лесковац 22.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Ноћас пола сата иза поноћи на раскрсници улица Светоилијске и Милоша Обилића у Лесковцу догодила се тешка саобраћајна незгода у којој је учествововало возило марке "опел астра". У несрећи су повређене три особе, а једна од њих је касније подлегла повредама.

Илустрација
Илустрација

Т.А. (26) из Лесковца задобио је тешке повреде главе и срчани застој. Према речима лекара из лесковачке болнице, одмах по доласку је подвргнут реанимацији и специјалистичким прегледима, али је због тежине повреда пребачен у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Ниш. Нажалост, упркос свим напорима лекара, младић је преминуо.

"Имао је срчани застој и повреду главе, код нас је реанимиран. Рађена је лабораторија и прегледи специјалиста, а због повреда главе превезен је у УКЦ Ниш. Нажалост, подлегао је повредама," саопштили су из лесковачке болнице.

Пацијент Т.А. је према речима лекара из УКЦ Ниш, примљен без знакова виталних параметара. "Упркос свим покушајима реанимације током транспорта и у Ургентном центру, пацијент је подлегао повредама," саопштио је УКЦ Ниш.

У несрећи је тешко повређен и Д.М. (64) из Доњег Стопања, који је задобио озбиљне повреде стомака и груди. Након прегледа и дијагностике, пребачен је у хируршки шок у Општој болници у Лесковцу.

Према изјавама сведока, аутомобил се забио у маркет на раскрсници док су радници ЈКП “Комуналац” Лесковац обележавали хоризонталну сигнализацију. Том приликом су повређена два радника овог предузећа.

Полиција је обавила увиђај на месту несреће, а истрага је у току како би се утврдиле тачне околности овог трагичног догађаја. Овај трагичан инцидент још једном подсећа на важност пажљиве и одговорне вожње, посебно у ноћним сатима и урбаним срединама.


#   Лесковац   саобраћајна незгода   смрт   радник   Комуналац ЈП   ПУ Лесковац   Универзитетски клинички центар ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима