Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Бијело дугме" и "Београдски синдикат" овог јуна на Old Timer Festu 2024

rssBookmark and Share

Ниш 20.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Још само неколико дана је остало до спектакуларних наступа и обележавања великих јубилеја : Бијело дугме 50 година и Београдски синдикат 25 година и све то на платоу нишке тврђаве 22. и 23. јуна од 20 часова.

"Бијело дугме" и "Београдски синдикат" овог јуна на Old Timer Festu 2024

Бијело дугме 22. јун

Бијело дугме на турнеји "50 година - 50 градова" у оригиналној поставци са посебним емоцијама долази у Ниш. Оснивач Дугмића Горан Бреговић у Нишу је служио војни рок и пронашао инспирацију за неке од најлепших песама.

“Једва чекам да дођемо у Ниш након ко зна колико времена. Обећавамо добар концерт. Биће лудо. Ко не полуди, тај није нормалан”, каже Бреговић.

Бијело дугме свираће ће у саставу: Горан Бреговић, Зоран Реџић, Драган Ђиђи Јанкелић на бубњевима, Огњен Радивојевић на клавијатурама, Младен Војчић – Тифа и Ален Исламовић. Последњи пут наступали су у Нишу пре 35 година, 21. фебруара 1989. године, у препуној хали Чаир.

У главном програм ће пре Бијелог дугмета бити обележен још један јубилеј, највећи цовер бенд са ових простора Пентхоусе обележава 30 година рада. Овај нишки бенд који наступа широм региона на првом ОТФ оставио је сјајан утисак и због тога и ове године  наступају. Биће предгрупа за загревање пред концерт Сарајлија.

Београдски синдикат недеља 23. јун 

Београдски синдикат синоним је за аутентични реп и изузетну сценску енергију. То је састав који никога не оставља равнодушним. Њихове песме су постале химне генерација, испуњене снажним социјалним порукама да нема компромиса. Због тога са посебним узбуђењем ишчекују сусрет са нишком публиком.

“Публици поручујуемо да ће доживети незаборавну атмосферу пуну позитивних емоција и добре музике”, кажу из Београдског синдиката.

Сајам здравог одрастања 22. и 23. јун

Сајам здравог одрастања пружиће деци и њиховим родитељима праве вредности кроз образовне, културне и спортске активности. Овај догађај представља више од обичног сајма - то је покрет за здравије одрастање наше деце, уз подршку бројних локалних излагача који ће допринети богатству искустава. 

Посебно узбуђење доносе најпопуларније ЈуТубе инфлуенсерке Арија и Нађа, које ће се придружити овом важном путовању ка светлој будућности наших малишана.

Ревија Ретро аутомобила и мотора 22. јун

За све љубитеље аутомобиле биће приказано око сто возила остављајући без даха све носталгичаре и љубитеље олдтајмера.

Улазнице се могу набавити по цени већ од 1.200 динара и у продаји су преко сајтова www.oldtimerfest.rs i www.tickets.rs као и на продајним местима у Нишу: мењачнице “Божур”, књижаре “Хијероглиф”, “Делфи” и “Индиго”, агенција “Биг стар травел” и ОМВ пумпе. 

Улаз на Сајам здравог одрастања и посета Ревији ретро аутомобила и мотора се НЕ ПЛАЋА. 

Плато Тврђаве у Нишу

Субота 22. јун 2024:                                               

17х - Сајам здравог одрастања (улаз слободан)

16х - Ревија ретро аутомобиле и мотора (улаз слободан)

20х - Пентхоусе Банд (улаз се наплаћује)

21х - Бијело Дугме (улаз се наплаћује)            

Недеља 23. Јун 2024.

17х - Сајам здравог одрастања (улаз слободан)

18х - Арија и Нађа схоw (карта 600 РСД)

20х - Београдски синдикат (улаз се наплаћује)


#   Ниш   Нишка тврђава   Горан Бреговић   олдтајмери   Бијело дугме   Old Timer Fest
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима