Јужна Србија Инфо
Не можете коментарисати тако често

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Одбор за финансије Скупштине Србије одржава седницу у Нишу због негативног извештаја о финансијама Града НишаНоћас спавамо сат дуже - почиње зимско рачунање времена, не заборавите да померите казаљке један сат уназадПијачни барометар: Цене на нишким пијацама за 26. и 27. октобарБјелогрлић осуђен на условну казну од шест месеци због напада на Предрага АнтонијевићаВременска прогноза: Претежно сунчано до 24 степенаВладајућа већина у ГО Пантелеј  одбила да расправља о проблему водоснабведвања у МалчиУ Нишу потписани важни уговори између Влада Србије и Уганде - авио саобраћај и трговинска размена


Ујутру по котлинама, долинама река и висоравнима југозападне, јужне и југоисточне Србије магла. Током дана у свим пределима претежно сунчано уз слаб и умерен југоисточни ветар који ће на југу Баната повремено бити јак.
Драган Бјелогрлић, познати глумац и редитељ, осуђен је у петак на условну казну од шест месеци, с роком провере од две године, због напада на колегу редитеља Предрага Антонијевића 23. августа 2021. године у нишком хотелу „Амбасадор“.
Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава Народне скупштине Републике Србије одржаће тематску седницу у Нишу, у четвртак, 31. октобра, како би разматрао негативан извештај Државне ревизорске институције (ДРИ) о финансијама Града Ниша.
На ванредној седници Скупштине општине Пантелеј, која је сазвана на иницијативу опозиционих одборника због озбиљних проблема са водоснабдевањем у селу Малча, већина је одбила дневни ред, због чега расправа није одржана. Овај потез је изазвао оштре реакције опозиције, која тврди да је игнорисање оваквих тема директно занемаривање потреба грађана.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
У Спортској хали у Врању свечано је отворен Седми пчеларски сајам југоисточног Балкана под називом „Отворени Балкан“.
Туристички цвет је најпрестижнија награда у области туризма, а ове године међу номинованима је чак пет учесника из Ниша! Туристичка организација Ниш, као и туристички привредници хотел Tami Residence, Nature Travel Office, Aero Turs Niš и Mondorama су номинована за најбољу туристичку организацију у Србији.
Клуб борилачких спортова „Наисус“ започео је полусезону успешним наступом на турниру „Олимпијски теквондо таленти 2024“ у Бугарској, где су такмичари освојили три медаље: златну, сребрну и бронзану.
Представа "Тајна старе воденице" Народног позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ биће изведена у Народном позоришту Ниш 31. октобра у 20.00. Представа је рађена по мотивима текста и романа нишког писца Милоша Петковића, а режију и адаптацију потписују глумци Нишког позоришта Александар Михаиловић и Милош Цветковић.
Делегација Европске инвестиционе банке (ЕИБ) и јединице за имплементацију реконструкције клиничких центара у Србији посетиле су Универзитетски клинички центар (УКЦ) Ниш како би се увериле у предузете активности за почетак друге фазе реконструкције овог здравственог центра.
За све љубитеље турбо-фолк музике, популарна певачица Теа Таировић приредила је у петак концерт пред више од 6.000 људи у спортској дворани "Чаир" у Нишу, потврдивши тиме свој статус једне од најтраженијих музичких звезда на Балкану. Карактеристична по својим хитовима и енергичним наступима,
Зимско рачунање времена почиње у недељу, 27. октобра, у три сата после поноћи. Казаљке на часовницима враћају се један сат уназад. Ноћас у 03.00, вратите казаљке на 02.00 сата.
Екипа портала "АМ ПРЕС" и "Јужне Србије Инфо" посетила је нишко Позориште лутака баш када се обележава Светски дан позоришта за младе и децу и уочи Светског дана луткарства. Чини се, боље прилике није могло да буде, потврђује и Милица Радуловић директорка те посебно важне нишке установе културе за децу и "оне мало старије".
Популарна млада певачица, Теа Таировић, одржала свој први солистички концерт у Нишу, у крцатој хали Чаир. Пре неколико година присутвовала сам прослави велике матуре једне изузетне гимназијске генерације. Било је лепо и весело, али у једном тренутку настаје свеопшти хаос и метеж, у најпозитивнијем смислу. Хорски се орило: „Нек ноћас гори Балкан…“, пише у свом блогу…



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима