Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Гостовање представе "Тајна старе воденице“ Народног позоришта "Зоран Радмиловић“ из Зајечара

rssBookmark and Share

Ниш 26.10.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Представа "Тајна старе воденице" Народног позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ биће изведена у Народном позоришту Ниш 31. октобра у 20.00. Представа је рађена по мотивима текста и романа нишког писца Милоша Петковића, а режију и адаптацију потписују глумци Нишког позоришта Александар Михаиловић и Милош Цветковић.

Фото: Народно позориште Ниш
Фото: Народно позориште Ниш

Музику потписују Сташа Петковић и Лазар Петровић, а сценографију и костиме су осмислили Драгана Бреза Ђурић, Душан Станковић и Мирко Стокић. Аудио и видео дизајн је дело Душана Пурешића.

У представи играју глумци: Милош Танасковић, Ана Бречшнајдер, Наташа Петровић, Бранислав Мијатовић, Габријел Бећаревић, Марија Станковић, Јелена Рајић, Викторија Арсић, Иван Нинчић, Јован Вељковић и Теодора Стојковић.

У времену бруталности, насиља и неизвесности, прелепо је спашавати свет од њега самог уз помоћ јунака једног лепшег универзума. Бити макар на тренутак део реалности у којој Филијас Фог, Грофица Монте Кристина, Шерлок Холмс, Ван Хелсинг и још много других, нама познатих хероја, крећу у одсудну битку за боље сутра, је свакако искуство које се памти. Тамо где су се машта и магија снажно загрлили, где је осмех јачи од страха, а бескрај немогућег снажнији од реалности, тамо где један балон може да повеже све наше снове, тамо станује ова прича.

Цена карте је 700 динара за партер и 600 динара за балкон. Карте се могу купити на благајни позоришта радним данима од 10.00 до 20.00.


#   Ниш   Народно позориште   Тајне старе воденице   Народно позориште Зајечар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима