Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Spoj profesinalne agencije i dobrog smeštaja garancija dobrog letovanja

rssBookmark and Share

Niš 30.07.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Paralija naselje grada Katerini na obali Egejskog mora u Olimpijskoj regiji, toliko hvaljena a od onih koji "traže nešto više" kuđena, sigurno već decenijama ima stalne goste sa juga Srbije, koji joj se uvek vraćaju. Niška turistička agencija "Halo travel" uvrstila je u svoj apartmanski program vilu "Featon" koja će sigurno zadovoljiti različite ukuse, mnogih.

Spoj profesinalne agencije i dobrog smeštaja garancija dobrog letovanja

Agencija "Halo travel" se već godinama probija na tržištu i uvećava broj zadovoljnih klijenata. U ponudi su brojne destinacije za letovanje, širokog spektra, za sve ukuse, Grčka, Španija, Turska, Albanija i mnoge druge. Autor teksta predlaže da posetite sajt agencije (https://halotravel.rs/), gde možete pronaći sve informacije.

Zašto Paralija?

Ima nekolko razloga za letovanje u Paraliji. Prvo, sama blizina, posebno jugu Srbije, pristupačnost cena i bogata ponuda smeštaja, hrane i provoda. Plaža je peščana, dužine desetak kilometara, tako da možete pronaći mesto koje vam odgovara, kafić na plaži sa muzikom i "provodom" ili neko mesto bez buke i gužve. Lokalno stanovništvo i zaposleni u uslužnim delatnostima uglavnom razumeju srpski jezik i dobro se sporazumevaju. Cene su veoma pristupačne, posebno ako govorimo o supermarketima, piljarnicama i drugo. Na primer, pradajz možete kupiti za 1 evro po kilogramu, a ostale cene su kao u Srbiji sa malom razlikom, zavisi od proizvoda, više ili niže. Cene u kafićima su godinama iste, od 3 - 3.5 evra za kafu, pa dalje..

Vila "Featon"

Vila "Featon" nalazi se dve ulice iznad centralne pešačke zone u kako kažu novom delu mesta i neposrednoj je blizini velikog "Diskonta", na samo 400 od Lidl-a. Velika pogodno je besplatan veliki javni parking udaljen manje od 80 metara. 

Sama vila je novijeg datuma, odiše čistoćom, velikim terasama i opremljena svim potrebnim elementima, od kuhinje do vrlo korektnog interneta, znajući da je internet u toku letnje sezone veliki problem u Grčkoj.

Oni koji žele da se osećaju "kao kod kuće" a budu na moru, svakako treba da posete Paraliju.

I kako Nišlije vole da kažu u šali, ako Srbija nema more, Niš ga ima, to je Olimpijska regija.

 


#   Niš   turizam   Grčka   letovanje   Paralija - Grčka   Halo travel
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima