Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Gostovanje predstave "Tajna stare vodenice“ Narodnog pozorišta "Zoran Radmilović“ iz Zaječara

rssBookmark and Share

Niš 26.10.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Predstava "Tajna stare vodenice" Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ biće izvedena u Narodnom pozorištu Niš 31. oktobra u 20.00. Predstava je rađena po motivima teksta i romana niškog pisca Miloša Petkovića, a režiju i adaptaciju potpisuju glumci Niškog pozorišta Aleksandar Mihailović i Miloš Cvetković.

Foto: Narodno pozorište Niš
Foto: Narodno pozorište Niš

Muziku potpisuju Staša Petković i Lazar Petrović, a scenografiju i kostime su osmislili Dragana Breza Đurić, Dušan Stanković i Mirko Stokić. Audio i video dizajn je delo Dušana Purešića.

U predstavi igraju glumci: Miloš Tanasković, Ana Brečšnajder, Nataša Petrović, Branislav Mijatović, Gabrijel Bećarević, Marija Stanković, Jelena Rajić, Viktorija Arsić, Ivan Ninčić, Jovan Veljković i Teodora Stojković.

U vremenu brutalnosti, nasilja i neizvesnosti, prelepo je spašavati svet od njega samog uz pomoć junaka jednog lepšeg univerzuma. Biti makar na trenutak deo realnosti u kojoj Filijas Fog, Grofica Monte Kristina, Šerlok Holms, Van Helsing i još mnogo drugih, nama poznatih heroja, kreću u odsudnu bitku za bolje sutra, je svakako iskustvo koje se pamti. Tamo gde su se mašta i magija snažno zagrlili, gde je osmeh jači od straha, a beskraj nemogućeg snažniji od realnosti, tamo gde jedan balon može da poveže sve naše snove, tamo stanuje ova priča.

Cena karte je 700 dinara za parter i 600 dinara za balkon. Karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta radnim danima od 10.00 do 20.00.


#   Niš   Narodno pozorište   Tajne stare vodenice   Narodno pozorište Zaječar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima