Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nebojša Anđelković trener KBS "Naisus" postao je prvi Srbin koji je polagao u Kukivonu sedištu tekvondoa u Južnoj Koreji

rssBookmark and Share

Niš 24.10.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Klub borilačkih sportova „Naisus“ započeo je polusezonu uspešnim nastupom na turniru „Olimpijski tekvondo talenti 2024“ u Bugarskoj, gde su takmičari osvojili tri medalje: zlatnu, srebrnu i bronzanu.

Foto: KBS Naisus
Foto: KBS Naisus

Istovremeno, glavni trener Nebojša Anđelković postigao je veliki uspeh, postajući prvi Srbin koji je polagao u Kukivonu u Južnoj Koreji. Anđelković je učestvovao na Svetskom tekvondo samitu u Seulu, čiji je cilj očuvanje tradicije tekvondoa i jačanje veza sa savremenim društvom.

Samit je okupio vrhunske majstore tekvondoa i organizatore iz celog sveta.

Glavni trener KBS „Naisus“, Nebojša Anđelković, boravio je u Seulu od 5. do 20. oktobra, gde je učestvovao na Svetskom tekvondo samitu na poziv organizatora. Anđelković je postao prvi Srbin koji je polagao u Kukivonu, sedištu tekvondoa u Južnoj Koreji. Samit je okupio stručnjake tekvondoa, a glavni organizator, Jun Lee, ističe važnost očuvanja tradicije i afirmacije ove veštine u savremenom svetu, uz podršku značajnih učesnika i sponzora.

Više na: 

https://kbs-naisus.com/prvi-srbin-polagac-u-kukivonu/?script=cir


#   Niš   tekvondo   Nebojša Anđelković   Južna Koreja   borilački sportovi   KBS Naisus   Seul
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima