Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Apel za potrošnju vode: Komunalni inspektori kontrolišu zalivanje bašti i punjenje bazena!

rssBookmark and Share

Niš 12.07.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Gradska opština Medijana poziva sve građane da odgovorno i racionalno koriste vodu, kako ne bi došlo do ozbiljnih poremećaja u vodosnabdevanju.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Saopštenje prenosimo u celosti…

Podsećamo da neracionalna potrošnja može dovesti do prekida u isporuci vode, koji mogu uticati na redovno snabdevanje vodom u svim delovima grada.
Usled aktuelne hidrometeorološke situacije, praćene sušnim periodom i izuzetno visokim temperaturama, u svim mernim zonama niškog vodovodnog sistema, potrošnja vode povećana je, na čak rekordnih 1800l/s.

Apelujemo na naše sugrađane da budu solidarni i koriste vodu za njene osnovne namene – piće, pripremu hrane i održavanje lične higijene, kao i da smanje neracionalnu potrošnju i nekontrolisano trošenje na zalivanje bašti, zelenih i betonskih površina, punjenje bazena i drugo.
Ekipe Komunalne inspekcije Gradske opštine Medijana su na terenu, kako bi u skladu sa svojim ovlašćenjima preduzeli sve neophodne mere, u cilju suzbijanja nenamenske potrošnje vode.

Još jednom, upućujemo apel našim sugrađanima da racionalno koriste vodu, kako bi JKP "Naissus" Niš svim korisnicima omogućilo uredno vodosnabdevanje!

 

 


#   Niš   voda   Medijana gradska opština   komunalna inspekcija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima