Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Beograđanin u Leskovcu odbio alkotestiranje i napao policajca

rssBookmark and Share

Leskovac 07.07.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Leskovačka policija uhapsila je 29-godišnjeg Beograđanina zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću, a zatim odbio alkotestiranje i napao policijskog službenika, nanevši mu telesnu povredu.

Ilustracija
Ilustracija

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, osumnjičeni M. J. (29) iz Beograda uhapsili su pripadnici MUP-a u Leskovcu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje. Incident se dogodio prekjuče, kada je osumnjičeni, upravljajući "nisanom", usled neprilagođene brzine sleteo sa puta i udario u objekat pored puta.

Kada je saobraćajna patrola pokušala da ga alkotestira, M. J. je odbio testiranje, uputivši uvrede policiji i nanevši telesnu povredu jednom policijskom službeniku. Tokom privođenja u službene prostorije, osumnjičeni je nastavio sa pretnjama i vređanjem policajaca.

Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, M. J. je određeno zadržavanje do 48 sati. Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni će biti priveden nadležnom tužilaštvu.


#   Leskovac   Beograd   policija   PU Leskovac   alko-test   fizički napad
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima