Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Napad na policajce u Vlasotincu: Osumnjičenom određen pritvor

rssBookmark and Share

Vlasotince 19.08.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Dvadesetčetvorogodišnji J. S. iz okoline Vlasotinca uhapšen je i pritvoren nakon što je napao dvojicu policajaca koji su intervenisali nakon saobraćajne nesreće koju je on izazvao.

Napad na policajce u Vlasotincu: Osumnjičenom određen pritvor

Prema informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, incident se dogodio kada je J. S. udario svojim vozilom u ogradu. Kada su policajci stigli na mesto nesreće kako bi proverili da li ima povređenih, J. S. je, bez prethodnog upozorenja, udario jednog od njih u glavu. Tokom pokušaja da savladaju njegov otpor, J. S. je fizički napao obojicu policajaca, usled čega su obojica pali na asfalt.

Policajci su zadobili lake telesne povrede, a J. S. je nakon hapšenja i saslušanja u prisustvu branioca, teretnjen za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Osnovno javno tužilaštvo odlučilo je da mu odredi pritvor do 30 dana kako bi se obezbedila dalja istraga i priprema za suđenje.

Ovaj incident naglašava potrebu za većom pažnjom i poštovanjem rada policije, kao i ozbiljnost situacija u kojima dolazi do napada na službenike u vršenju njihovih dužnosti.

 


#   policija   Vlasotince   PU Leskovac   fizički napad
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima