Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pljačkali strance dok su odmarali na auto-putu, Niš - Beograd, pri hapšeu povređena tri polcajca

rssBookmark and Share

Niš 26.08.2024. Južna Srbija Info - redakcija

MUP Srbije sprovelo je opsežnu policijsku akciju u saradnji s više policijskih uprava, što je rezultiralo hapšenjem tri osumnjičena lica zbog sumnje da su počinila seriju krivičnih dela, uključujući razbojništvo i tešku krađu. U akciji su uhapšeni D. Ž. (1992) iz Kruševca, S. S,) i M. V. (1972) iz Kraljeva.

Pljačkali strance dok su odmarali na auto-putu, Niš - Beograd, pri hapšeu povređena tri polcajca

Prema informacijama iz MUP-a, osumnjičeni su na auto-putu Beograd-Niš kod Smedereva razbili zadnje staklo na vozilima stranih državljana i ukrali torbu s novcem i ličnim stvarima. Takođe se sumnja da su izbušili gumu na vozilu nemačkog državljanina kod Jagodine i ukrali lične predmete.

Osumnjičeni su uhapšeni na naplatnoj stanici „Koševi“ na auto-putu za Kruševac, gde su prilikom hapšenja pružali otpor, pri čemu su tri policijska službenika lakše povređena, a službeno vozilo i naplatna rampa oštećeni. U vozilu osumnjičenih pronađeni su ukradeni predmeti, koji će biti vraćeni oštećenima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu. Akcija je uključivala angažovanje PU Niš, PU Kruševac, PU Smederevo, PU Jagodina, PU Kraljevo, 99 patrola sa 200 policijskih službenika iz različitih sektora MUP-a.

 

 

 


#   Niš   Kruševac   pljačka   MUP RS   auto-put   PU Niš   Smederevo   naplatna rampa
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima