Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poginuo radnik iz Leskovaca obležavajući horizontalnu signalizaciju

rssBookmark and Share

Leskovac 22.06.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Noćas pola sata iza ponoći na raskrsnici ulica Svetoilijske i Miloša Obilića u Leskovcu dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovovalo vozilo marke "opel astra". U nesreći su povređene tri osobe, a jedna od njih je kasnije podlegla povredama.

Ilustracija
Ilustracija

T.A. (26) iz Leskovca zadobio je teške povrede glave i srčani zastoj. Prema rečima lekara iz leskovačke bolnice, odmah po dolasku je podvrgnut reanimaciji i specijalističkim pregledima, ali je zbog težine povreda prebačen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Niš. Nažalost, uprkos svim naporima lekara, mladić je preminuo.

"Imao je srčani zastoj i povredu glave, kod nas je reanimiran. Rađena je laboratorija i pregledi specijalista, a zbog povreda glave prevezen je u UKC Niš. Nažalost, podlegao je povredama," saopštili su iz leskovačke bolnice.

Pacijent T.A. je prema rečima lekara iz UKC Niš, primljen bez znakova vitalnih parametara. "Uprkos svim pokušajima reanimacije tokom transporta i u Urgentnom centru, pacijent je podlegao povredama," saopštio je UKC Niš.

U nesreći je teško povređen i D.M. (64) iz Donjeg Stopanja, koji je zadobio ozbiljne povrede stomaka i grudi. Nakon pregleda i dijagnostike, prebačen je u hirurški šok u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Prema izjavama svedoka, automobil se zabio u market na raskrsnici dok su radnici JKP “Komunalac” Leskovac obeležavali horizontalnu signalizaciju. Tom prilikom su povređena dva radnika ovog preduzeća.

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće, a istraga je u toku kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog tragičnog događaja. Ovaj tragičan incident još jednom podseća na važnost pažljive i odgovorne vožnje, posebno u noćnim satima i urbanim sredinama.


#   Leskovac   saobraćajna nezgoda   smrt   radnik   Komunalac JP   PU Leskovac   Univerzitetski klinički centar niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima