Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnik Uprave GO Medijana priveden zbog incidenta oko slike Putina

rssBookmark and Share

Niš 24.09.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Radnik Uprave Gradske opštine Medijana priveden je nakon što je uznemiravao i vređao svoje kolege i članove opštinskog Veća zbog uklanjanja slike ruskog predsednika Vladimira Putina. Incident se dogodio u zgradi opštine, a policija je reagovala na poziv zaposlenih.

Foto: Dragan Milić FB
Foto: Dragan Milić FB

Prema saopštenju Gradske opštine Medijana, radnik, koji je bio na godišnjem odmoru, prvo je telefonom uznemiravao jednog od većnika, da bi kasnije u vidno alkoholisanom stanju došao u zgradu Opštine i nastavio sa vređanjem i uznemiravanjem zaposlenih i članova Veća. Povod za njegovu reakciju bila je odluka o uklanjanju slike Vladimira Putina, koja se nalazila na ulazu u zgradu.

Kako navode iz Opštine, protiv radnika će biti pokrenut disciplinski postupak, a slučaj će biti procesuiran i pred nadležnim organima.

Ovaj incident komentarisao je i Dragan Milić, lider grupe građana koja ima većinu u Opštini Medijana, koji je naglasio da su slike stranih lidera neprikladne u objektima države Srbije. Policija je na licu mesta privela radnika, a javnost očekuje zvanične informacije od PU Niš.


#   Niš   Medijana gradska opština   Dragan Milić   Gradska uprava   Vladimir Putin   PU Niš   incident
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima