Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U okolini Niša na više lokacija pronađeni zasadi kanabisa, uhapšena dvojica osumnjičenih

rssBookmark and Share

Niš 29.09.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Policija je na više lokacija u okolini Niša otkrila zasade kanabisa, a u jednoj napuštenoj kući pronađeno je 1,25 kilograma marihuane. Tom prilikom su uhapšeni 39-godišnji N. R. i 41-godišnji V. S. zbog sumnje da su uzgajali i prodavali drogu, saopštili su iz Policijske uprave u Nišu.

Foto: PU Niš
Foto: PU Niš

Tokom akcije, policija je otkrila četiri zasada sa ukupno 46 stabljika kanabisa na različitim mestima u okolini Niša. Sumnja se da su osumnjičeni marihuanu sušili i skladištili u napuštenoj kući gde je droga i pronađena.

„Osumnjičeni su uhvaćeni na jednoj od lokacija gde je otkriven zasad. Kod njih je pronađena oprema za uzgoj marihuane, dok je kod osumnjičenog V. S. pronađena i manja količina materije nalik na marihuanu“, navodi se u saopštenju policije.

Prilikom pretresa stana koji koristi N. R., policija je pronašla još 123 grama marihuane i vagicu za precizno merenje. Operacija je sprovedena uz podršku žandarmerije, a obojica osumnjičenih terete se za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Oni su zadržani do 48 sati i biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu uz krivičnu prijavu.


#   Niš   marihuana   kanabis   PU Niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima