Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš će od 4. do 6. oktobra po 15. put biti najveći auto-moto centar u Srbiji

rssBookmark and Share

Niš 26.09.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Ovogodišnji Sajam automobila u Nišu održaće se od 4. do 6. oktobra 2024. godine u Hali „Čair“, i kao najposećenija privredno-turistička manifestacija u regionu, okupiće više od 30 hiljada ljudi.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

"Niš će početkom oktobra, po 15. put, biti najveći auto-moto centar u Srbiji", izjavio je gradonačelnik Niša na prijemu za organizatore.

Jubilarno izdanje ovog događaja biće posebno uzbudljivo za ljubitelje automobila, motora i najnovijih tehnoloških inovacija u automobilskoj industriji.

Sajam će pružiti jedinstvenu priliku da posetioci pogledaju i testiraju najnovije modele automobila i motora, s akcentom na hibridna i električna vozila, koja sve više osvajaju tržište zbog svoje energetske efikasnosti i ekološke svesti. Osim toga, biće izloženi i motocikli i električni bicikli, koji su sve popularniji u urbanim sredinama.

Posebna pažnja biće posvećena popustima i poklonima koji će biti dostupni tokom tri dana trajanja sajma. Posetioci će moći da razgovaraju sa licenciranim prodavcima i stručnjacima, dobiju korisne savete i saznaju više o najnovijim tehnologijama u automobilskom svetu. Oni koji su zainteresovani za kupovinu novih vozila imaće priliku da iskoriste sajamske popuste i ugovaraju posebne ponude, dok će svi kupci dobiti atraktivne poklone kao deo sajamske akcije.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za sve ljubitelje brzine, tehnologije i inovacija da uživaju u tri dana prepuna uzbuđenja, uz bogat prateći program koji će uključivati različite aktivnosti, demonstracije i zabavu za sve generacije.

 

 

 


#   Niš   Dragoslav Pavlović   Sajam automobila   City Marketing Centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima