Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bivše rukovodstvo opštine Medijana potpisalo skupi ugovor četiri dana pre promene vlasti

rssBookmark and Share

15.08.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Samo četiri dana pre promene vlasti u opštini Medijana, prethodno rukovodstvo potpisalo je ugovor sa Telekomom o mobilnoj telefoniji na dve godine u vrednosti od 4,74 miliona dinara. Ugovor uključuje i nabavku mobilnih telefona u vrednosti od gotovo milion dinara.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Nova vlast u opštini Medijana odmah je reagovala na ovu odluku. Dr Milić je izjavio da „ugovor neće biti realizovan. Bahatost na račun naroda više neće biti tolerisana. Partijski funkcioneri i namesnici će morati da plaćaju svoje mobilne telefone i druge lične troškove. Razne kombinacije i hokus-pokus formule neće biti deo Medijane, a nadam se ni u Nišu i Srbiji.”

Dr Milić je dodao da će se ušteđeni novac iskoristiti za „besplatne udžbenike za decu, besplatna obdaništa, besplatan prevoz za građane, kao i za opremu i osoblje u zdravstvu kako bi se eliminisale liste čekanja.”

On je naglasio da „nije teško ostvariti ove ciljeve, potrebno je samo malo dobre volje i preusmeravanje sredstava sa privilegovanih političkih kasta na korist običnih građana.”


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima