Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ko će sa kim u odborničku grupu: Stanković pozvao Paunovića da im se pridruži

rssBookmark and Share

Niš 27.09.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Miodrag Stanković, nosilac liste "Ujedinjeni – Nada za Niš" i odbornik u Skupštini Grada Niša, demantovao je navode u javnosti o pridruživanju odborničkoj grupi Olivera Paunovića, koji je nedavno napustio Grupu građana “Dr Dragan Milić”

Foto: arhiva
Foto: arhiva

Stanković je naglasio da nije bilo razgovora o saradnji sa Paunovićem, ali je otvoreno pozvao njega i druge opozicione odbornike da se priključe njegovom odborničkom klubu, formiranom u saradnji sa pokretom “Kreni-promeni”.

Takođe, Stanković je odbacio tvrdnje da je "ubačen u opoziciju" i naglasio svoju posvećenost opozicionom radu, uprkos zlonamernim komentarima na društvenim mrežama. U vezi sa time, on je potvrdio da su mu neki od kritičara kasnije uputili izvinjenja.

Istovremeno, Oliver Paunović i Milena Vakić Paunović napustili su Grupu građana "Dr Dragan Milić" zbog različitih vizija o načinu vođenja lokalne politike, ali ostaju u opoziciji. Slaviša Dinić, Dragana Milutinović i Lela Lazović takođe su formirali novu opozicionu grupu "Zajedno za Niš", najavljujući dalju borbu za interese grada kroz "Koaliciju za Niš".

 

 

 

 

 


#   Niš   odbornici   Miodrag Stanković   Oliver Paunović   Skupština grada Niša   Slaviša Dinić   Koalicija Niš moj grad   lokalni izbori 2024   Grupa građana Dr Dragan Milić
@Mikica_S @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima