Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predsednik SG Niša na satanku sa šefovima odborničkih grupa

rssBookmark and Share

Niš 27.08.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Predsednik Skupštine Grada Niša, prof. dr Igor Novaković, održao je danas sastanak sa šefovima odborničkih grupa kako bi se unapredio rad Skupštine.

Predsednik SG Niša na satanku sa šefovima odborničkih grupa

Na sastanku su prisustvovali Uroš Radulović iz grupe „Aleksandar Vučić – Niš sutra“, dr Dragan Milić iz grupe „Dr Dragan Milić“, Đorđe Stanković iz grupe „Biramo Niš“, i Miodrag Stanković iz grupe „Ujedinjeni Nada za Niš – Kreni promeni“.

Prisutni su bili i zamenik predsednika Skupštine Vladiča Maričić i sekretar Skupštine Anđela Milojević. Tokom sastanka se razgovaralo o načinima i principima budućeg rada Skupštine, pri čemu je istaknuta važnost redovnog održavanja ovakvih sastanaka radi poboljšanja funkcionisanja lokalnog parlamenta.

Predsednik Novaković je naglasio da ovakvi sastanci omogućavaju bolju koordinaciju i efikasnije donošenje odluka, što je od suštinskog značaja za razvoj grada. Saglasnost svih prisutnih o redovnom održavanju ovih sastanaka predstavlja korak napred u izgradnji stabilnog i produktivnog političkog dijaloga u Skupštini Grada Niša, što je od velikog značaja za sve građane.

 

 

 

 


#   Niš   Igor Novaković   Dragan Milić   odbornici   Miodrag Stanković   Skupština grada Niša   Đorđe Stanković
@redinmind @Mikica_S @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima