Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Небојша Анђелковић тренер КБС "Наисус" постао је први Србин који је полагао у Кукивону седишту теквондоа у Јужној Кореји

rssBookmark and Share

Ниш 24.10.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Клуб борилачких спортова „Наисус“ започео је полусезону успешним наступом на турниру „Олимпијски теквондо таленти 2024“ у Бугарској, где су такмичари освојили три медаље: златну, сребрну и бронзану.

Фото: КБС Наисус
Фото: КБС Наисус

Истовремено, главни тренер Небојша Анђелковић постигао је велики успех, постајући први Србин који је полагао у Кукивону у Јужној Кореји. Анђелковић је учествовао на Светском теквондо самиту у Сеулу, чији је циљ очување традиције теквондоа и јачање веза са савременим друштвом.

Самит је окупио врхунске мајсторе теквондоа и организаторе из целог света.

Главни тренер КБС „Наисус“, Небојша Анђелковић, боравио је у Сеулу од 5. до 20. октобра, где је учествовао на Светском теквондо самиту на позив организатора. Анђелковић је постао први Србин који је полагао у Кукивону, седишту теквондоа у Јужној Кореји. Самит је окупио стручњаке теквондоа, а главни организатор, Jun Lee, истиче важност очувања традиције и афирмације ове вештине у савременом свету, уз подршку значајних учесника и спонзора.

Више на: 

https://kbs-naisus.com/prvi-srbin-polagac-u-kukivonu/?script=cir


#   Ниш   теквондо   Небојша Анђелковић   Јужна Кореја   борилачки спортови   КБС Наисус   Сеул
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима