Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Напад на полицајце у Власотинцу: Осумњиченом одређен притвор

rssBookmark and Share

Власотинце 19.08.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Двадесетчетворогодишњи Ј. С. из околине Власотинца ухапшен је и притворен након што је напао двојицу полицајаца који су интервенисали након саобраћајне несреће коју је он изазвао.

Напад на полицајце у Власотинцу: Осумњиченом одређен притвор

Према информацијама из Основног јавног тужилаштва у Лесковцу, инцидент се догодио када је Ј. С. ударио својим возилом у ограду. Када су полицајци стигли на место несреће како би проверили да ли има повређених, Ј. С. је, без претходног упозорења, ударио једног од њих у главу. Током покушаја да савладају његов отпор, Ј. С. је физички напао обојицу полицајаца, услед чега су обојица пали на асфалт.

Полицајци су задобили лаке телесне повреде, а Ј. С. је након хапшења и саслушања у присуству браниоца, теретњен за кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности. Основно јавно тужилаштво одлучило је да му одреди притвор до 30 дана како би се обезбедила даља истрага и припрема за суђење.

Овај инцидент наглашава потребу за већом пажњом и поштовањем рада полиције, као и озбиљност ситуација у којима долази до напада на службенике у вршењу њихових дужности.

 


#   полиција   Власотинце   ПУ Лесковац   физички напад
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима