Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пљачкали странце док су одмарали на ауто-путу, Ниш - Београд, при хапшеу повређена три полцајца

rssBookmark and Share

Ниш 26.08.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

МУП Србије спровело је опсежну полицијску акцију у сарадњи с више полицијских управа, што је резултирало хапшењем три осумњичена лица због сумње да су починила серију кривичних дела, укључујући разбојништво и тешку крађу. У акцији су ухапшени Д. Ж. (1992) из Крушевца, С. С,) и М. В. (1972) из Краљева.

Пљачкали странце док су одмарали на ауто-путу, Ниш - Београд, при хапшеу повређена три полцајца

Према информацијама из МУП-а, осумњичени су на ауто-путу Београд-Ниш код Смедерева разбили задње стакло на возилима страних држављана и украли торбу с новцем и личним стварима. Такође се сумња да су избушили гуму на возилу немачког држављанина код Јагодине и украли личне предмете.

Осумњичени су ухапшени на наплатној станици „Кошеви“ на ауто-путу за Крушевац, где су приликом хапшења пружали отпор, при чему су три полицијска службеника лакше повређена, а службено возило и наплатна рампа оштећени. У возилу осумњичених пронађени су украдени предмети, који ће бити враћени оштећенима.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће бити приведени надлежном тужилаштву уз кривичну пријаву. Акција је укључивала ангажовање ПУ Ниш, ПУ Крушевац, ПУ Смедерево, ПУ Јагодина, ПУ Краљево, 99 патрола са 200 полицијских службеника из различитих сектора МУП-а.

 

 

 


#   Ниш   Крушевац   пљачка   МУП РС   ауто-пут   ПУ Ниш   Смедерево   наплатна рампа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима