Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потрага за Миланом Ђорђевићем, фармацеутом из Ниша, улази у осми дан

rssBookmark and Share

Ниш 18.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Потрага за Миланом Ђорђевићем, фармацеутом из Ниша, улази у осми дан без икаквих нових информација о његовој судбини. Милан је нестао након што се није вратио кући с посла и није се јављао на мобилни телефон.

Фото: Приватна архива
Фото: Приватна архива

Његов аутомобил пронађен је код излетишта Бојанине воде у подножју Суве планине, што је покренуло опсежну потрагу.

У потрагу су укључени полиција, жандармерија, војска, планинари, ловци, пријатељи и родбина. Претражен је широк терен укључујући планинарске стазе и путеве око планинарског дома, као и подручја која воде ка Мосору, Соколовом камену, Трему и манастиру Вета. Међутим, до сада нису пронађени никакви трагови.

Горска служба спашавања, која је за викенд претраживала литице Трема уз помоћ ужади, тренутно није на терену и чека да се појаве нови трагови који би захтевали њихову интервенцију. Полиција је променила правац истраге и сада се фокусира на потез од Бојаниних вода према селу Студена, али детаљи о напретку истраге нису познати.

Породица је очајна и активно учествује у потрази, користећи псе трагаче и дронове, али без успеха. Брат несталог, Дејан Ђорђевић, истиче да немају информације о томе да ли је истрага усмерена у неком новом правцу и да су препуштени сами себи у покушају да дођу до било каквих информација.

Потрага се наставља, али без нових трагова који би могли пружити одговор на питање шта се догодило с Миланом Ђорђевићем.


#   Ниш   МУП РС   нестанак   Бојанине воде   Милан Ђорђевић   фармацеути
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима