Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радник Управе ГО Медијана приведен због инцидента око слике Путина

rssBookmark and Share

Ниш 24.09.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Радник Управе Градске општине Медијана приведен је након што је узнемиравао и вређао своје колеге и чланове општинског Већа због уклањања слике руског председника Владимира Путина. Инцидент се догодио у згради општине, а полиција је реаговала на позив запослених.

Фото: Драган Милић ФБ
Фото: Драган Милић ФБ

Према саопштењу Градске општине Медијана, радник, који је био на годишњем одмору, прво је телефоном узнемиравао једног од већника, да би касније у видно алкохолисаном стању дошао у зграду Општине и наставио са вређањем и узнемиравањем запослених и чланова Већа. Повод за његову реакцију била је одлука о уклањању слике Владимира Путина, која се налазила на улазу у зграду.

Како наводе из Општине, против радника ће бити покренут дисциплински поступак, а случај ће бити процесуиран и пред надлежним органима.

Овај инцидент коментарисао је и Драган Милић, лидер групе грађана која има већину у Општини Медијана, који је нагласио да су слике страних лидера неприкладне у објектима државе Србије. Полиција је на лицу места привела радника, а јавност очекује званичне информације од ПУ Ниш.


#   Ниш   Медијана градска општина   Драган Милић   Градска управа   Владимир Путин   ПУ Ниш   инцидент
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима