Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У околини Ниша на више локација пронађени засади канабиса, ухапшена двојица осумњичених

rssBookmark and Share

Ниш 29.09.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Полиција је на више локација у околини Ниша открила засаде канабиса, а у једној напуштеној кући пронађено је 1,25 килограма марихуане. Том приликом су ухапшени 39-годишњи Н. Р. и 41-годишњи В. С. због сумње да су узгајали и продавали дрогу, саопштили су из Полицијске управе у Нишу.

Фото: ПУ Ниш
Фото: ПУ Ниш

Током акције, полиција је открила четири засадa са укупно 46 стабљика канабиса на различитим местима у околини Ниша. Сумња се да су осумњичени марихуану сушили и складиштили у напуштеној кући где је дрога и пронађена.

„Осумњичени су ухваћени на једној од локација где је откривен засад. Код њих је пронађена опрема за узгој марихуане, док је код осумњиченог В. С. пронађена и мања количина материје налик на марихуану“, наводи се у саопштењу полиције.

Приликом претреса стана који користи Н. Р., полиција је пронашла још 123 грама марихуане и вагицу за прецизно мерење. Операција је спроведена уз подршку жандармерије, а обојица осумњичених терете се за кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога у саизвршилаштву.

Они су задржани до 48 сати и биће приведени Вишем јавном тужилаштву у Нишу уз кривичну пријаву.


#   Ниш   марихуана   канабис   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима