Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш ће од 4. до 6. октобра по 15. пут бити највећи ауто-мото центар у Србији

rssBookmark and Share

Ниш 26.09.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Овогодишњи Сајам аутомобила у Нишу одржаће се од 4. до 6. октобра 2024. године у Хали „Чаир“, и као најпосећенија привредно-туристичка манифестација у региону, окупиће више од 30 хиљада људи.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

"Ниш ће почетком октобра, по 15. пут, бити највећи ауто-мото центар у Србији", изјавио је градоначелник Ниша на пријему за организаторе.

Јубиларно издање овог догађаја биће посебно узбудљиво за љубитеље аутомобила, мотора и најновијих технолошких иновација у аутомобилској индустрији.

Сајам ће пружити јединствену прилику да посетиоци погледају и тестирају најновије моделе аутомобила и мотора, с акцентом на хибридна и електрична возила, која све више освајају тржиште због своје енергетске ефикасности и еколошке свести. Осим тога, биће изложени и мотоцикли и електрични бицикли, који су све популарнији у урбаним срединама.

Посебна пажња биће посвећена попустима и поклонима који ће бити доступни током три дана трајања сајма. Посетиоци ће моћи да разговарају са лиценцираним продавцима и стручњацима, добију корисне савете и сазнају више о најновијим технологијама у аутомобилском свету. Они који су заинтересовани за куповину нових возила имаће прилику да искористе сајамске попусте и уговарају посебне понуде, док ће сви купци добити атрактивне поклоне као део сајамске акције.

Овај догађај представља јединствену прилику за све љубитеље брзине, технологије и иновација да уживају у три дана препуна узбуђења, уз богат пратећи програм који ће укључивати различите активности, демонстрације и забаву за све генерације.

 

 

 


#   Ниш   Драгослав Павловић   Сајам аутомобила   City Marketing Centar
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима