Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бивше руководство општине Медијана потписало скупи уговор четири дана пре промене власти

rssBookmark and Share

15.08.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Само четири дана пре промене власти у општини Медијана, претходно руководство потписало је уговор са Телекомом о мобилној телефонији на две године у вредности од 4,74 милиона динара. Уговор укључује и набавку мобилних телефона у вредности од готово милион динара.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Нова власт у општини Медијана одмах је реаговала на ову одлуку. Др Милић је изјавио да „уговор неће бити реализован. Бахатост на рачун народа више неће бити толерисана. Партијски функционери и намесници ће морати да плаћају своје мобилне телефоне и друге личне трошкове. Разне комбинације и хокус-покус формуле неће бити део Медијане, а надам се ни у Нишу и Србији.”

Др Милић је додао да ће се уштеђени новац искористити за „бесплатне уџбенике за децу, бесплатна обданишта, бесплатан превоз за грађане, као и за опрему и особље у здравству како би се елиминисале листе чекања.”

Он је нагласио да „није тешко остварити ове циљеве, потребно је само мало добре воље и преусмеравање средстава са привилегованих политичких каста на корист обичних грађана.”


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима