Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ко ће са ким у одборничку групу: Станковић позвао Пауновића да им се придружи

rssBookmark and Share

Ниш 27.09.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Миодраг Станковић, носилац листе "Уједињени – Нада за Ниш" и одборник у Скупштини Града Ниша, демантовао је наводе у јавности о придруживању одборничкој групи Оливера Пауновића, који је недавно напустио Групу грађана “Др Драган Милић”

Фото: архива
Фото: архива

Станковић је нагласио да није било разговора о сарадњи са Пауновићем, али је отворено позвао њега и друге опозиционе одборнике да се прикључе његовом одборничком клубу, формираном у сарадњи са покретом “Крени-промени”.

Такође, Станковић је одбацио тврдње да је "убачен у опозицију" и нагласио своју посвећеност опозиционом раду, упркос злонамерним коментарима на друштвеним мрежама. У вези са тиме, он је потврдио да су му неки од критичара касније упутили извињења.

Истовремено, Оливер Пауновић и Милена Вакић Пауновић напустили су Групу грађана "Др Драган Милић" због различитих визија о начину вођења локалне политике, али остају у опозицији. Славиша Динић, Драгана Милутиновић и Лела Лазовић такође су формирали нову опозициону групу "Заједно за Ниш", најављујући даљу борбу за интересе града кроз "Коалицију за Ниш".

 

 

 

 

 


#   Ниш   одборници   Миодраг Станковић   Оливер Пауновић   Скупштина града Ниша   Славиша Динић   Коалиција Ниш мој град   локални избори 2024   Група грађана Др Драган Милић
@Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима