Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Председник СГ Ниша на сатанку са шефовима одборничких група

rssBookmark and Share

Ниш 27.08.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Председник Скупштине Града Ниша, проф. др Игор Новаковић, одржао је данас састанак са шефовима одборничких група како би се унапредио рад Скупштине.

Председник СГ Ниша на сатанку са шефовима одборничких група

На састанку су присуствовали Урош Радуловић из групе „Александар Вучић – Ниш сутра“, др Драган Милић из групе „Др Драган Милић“, Ђорђе Станковић из групе „Бирамо Ниш“, и Миодраг Станковић из групе „Уједињени Нада за Ниш – Крени промени“.

Присутни су били и заменик председника Скупштине Владича Маричић и секретар Скупштине Анђела Милојевић. Током састанка се разговарало о начинима и принципима будућег рада Скупштине, при чему је истакнута важност редовног одржавања оваквих састанака ради побољшања функционисања локалног парламента.

Председник Новаковић је нагласио да овакви састанци омогућавају бољу координацију и ефикасније доношење одлука, што је од суштинског значаја за развој града. Сагласност свих присутних о редовном одржавању ових састанака представља корак напред у изградњи стабилног и продуктивног политичког дијалога у Скупштини Града Ниша, што је од великог значаја за све грађане.

 

 

 

 


#   Ниш   Игор Новаковић   Драган Милић   одборници   Миодраг Станковић   Скупштина града Ниша   Ђорђе Станковић
@redinmind @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима